Bestuur & Commissies

Bestuur

Voorzitter
Ricardo Wijngaarde

Rechten gestudeerd, daarna overstap naar culturele sector. Sinds eind 2016 als buitenpromovendus verbonden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC. In vrije tijd hou ik mij graag bezig met een combinatie van goede doelen en talentontwikkeling zoals www.hairpeacebedpeace.org. Kleine projecten, maximale voldoening. T.C. IJsbaanpad lid sinds 2012. Waarom bestuursfunctie? 3 x L: Leden, Liefde voor tennis en de Lounge. Allereerst dus omdat ik van de club hou. Ik ben er graag en vind de mensen die er rondlopen leuk in de omgang. Een ander belangrijke reden is dat ik van mening ben dat de club nog niet het maximale eruit haalt qua leden, ligging en activiteiten. Het vorige bestuur heeft ontzettend veel werk verzet en de basis gelegd voor een succesvolle, bijzondere club. Als nieuwe bestuur willen wij deze lijn voortzetten en vernieuwen. Te beginnen met de onderlinge binding tussen de clubleden, het organiseren van nog meer (tennis)activiteiten en uitstapjes. Speerpunt is ook het vinden van een acceptabele modus met Het Witte Huis c.q. de Lounge. Ik hoop al jullie wensen, verwachtingen en klachten aan te mogen horen, zodat ik er samen met het bestuur ook daadwerkelijk iets aan kan doen. Ik ben –los van het feit dat ik 3 a 4 keer per week op de club vertoef- ten allen tijde bereikbaar op bestuurijsbaanpad@live.nl of op 0614488812.

Secretaris
Kim Roben
Secretaris: Kim Röben

Mijn naam is Kim Roben, 34 jaar. Ik werk als maatschappelijk werker voor multi-probleem gezinnen in Amsterdam Zuid. Een pittige baan waarin o.a. relativeringsvermogen en doorzettingsvermogen erg belangrijk is. Sinds 4 jaar ben ik met veel enthousiasme lid geworden van T.C. IJsbaanpad. Met een aantal vrienden speel ik de zaterdagcompetitie en heb ik tennisles. Ik zal geen Kim Clijsters worden, maar beleef wel veel lol op de baan! Afgelopen jaren heb ik me ingezet als lid van de toernooi commissie en inmiddels wil ik meer ideeën uitwerken om deze mooie club naar een hoger plan te brengen. Ik zie het dan ook als een grote uitdaging om als bestuurslid deze ideeën de komende jaren meer vorm te gaan geven. Graag maak ik binnenkort kennis met u op de vereniging.

Penningmeester 
Bart Jacobs

Bart Jacobs, 42 jaar en ben lid sinds 2011 en per 2015 penningmeester. Ik werk bij een internationale financiële onderneming in Amsterdam Zuidoost en vandaar dat de functie als penningmeester bij mij past. Naast het spelen van de zaterdagcompetitie zit ik de laatste jaren in de toernooi-/feestcommissie en vaak op het terras van Alex. Mijn rating is nog niet heel hoog ;-) maar ik heb wel heel veel zin om van IJsbaanpad – samen met het nieuwe bestuur en alle IJsbaanpadders– de mooiste club van Amsterdam te maken.

Algemeen bestuurslid
Alex van Eenennaam

Zo'n tien jaar geleden ben ik, Alex van Eenennaam, lid geworden van IJsbaanpad. Ik maak al enige tijd deel uit van de toernooicommissie en speel zaterdag mixed competitie. Om het contact tussen toernooien en clubleiding te versterken ben ik tevens bestuurslid geworden. Tijdens mijn eerste jaar was onze club nog op een andere locatie gevestigd, een paar honderd meter verderop. Daar is nu een jachthaventje, achter de kantine van voetbalclub Arsenal. Ik trof er vijf gravelbanen aan met een klein, sfeervol clubhuis en een terrasje. Je werd direct in de club opgenomen en voelde je er al snel prima thuis. Het clubgevoel is de afgelopen jaren verwaterd. Het nieuwe bestuur gaat vol enthousiasme samen met alle IJsbaanpadders dat clubgevoel weer aanwakkeren. Wij hebben al wat ideeën die we in de komende tijd met jullie zullen delen. Doe mee, denk mee en geef je op voor activiteiten en commissies van onze club! Tot gauw op en rond de baan!
 

Commissies

Ledenadministratie
Joanie Catsburg en Femy Doornbos / ledenadministratie@ijsbaanpad.nl

Joanie Catsburg

Ik ben Joanie Catsburg, 34 jaar en sinds 3 jaar woon ik in Amsterdam. Op dat moment ben ik ook lid geworden van IJsbaanpad om te bepalen of tennis 1 van mijn onontdekte kwaliteiten was. Nu vind ik het geweldig om toernooien en competitie te spelen en geniet ik van de gezelligheid naast de baan. Met vrienden in een mixteam is elke zaterdag een feestje! Ik werk als fysiotherapeute in de Baarsjes. Het leuke van mijn werk is dat ik veel met sporters in aanraking kom en dat zijn gemotiveerde mensen, ook te zien bij IJSbaanpad. De sfeer bij de club is top en met veel enthousiaste mensen wordt dit alleen maar beter. Graag wil ik daar ook mijn steentje aan bijdragen door de ledenadministratie, samen met Femy, te verzorgen. Zo weet ik straks alles van alle leden dus be aware...Als je vragen hebt over je lidmaatschap of over hoe alles werkt binnen de club, stuur ons dan vooral een mailtje:ledenadministratie@ijsbaanpad.nl

Uiteraard ook als je tips of opmerkingen hebt, horen we dit graag.

Hopelijk tot snel op de baan!

----------------------------------------------------------------------------------

Femy Doornbos

Mijn naam is Femy Doornbos, 26 jaar. Ik heb een achtergrond in Strategie & Organisatie en ben werkzaam als project manager bij Amsta, een zorginstelling in Amsterdam. Een organisatie in transitie, net als de hele zorgsector, waar nog veel winst te behalen is. Daar zet ik me graag voor in! Sinds een jaar ben ik lid bij IJsbaanpad. Ook binnen de club wil ik graag mijn steentje bijdragen. Dit ga ik doen als ledenadministrateur voor de jeugd en winterleden. 

----------------------------------------------------------------------------------

VCL Competitie commissie
Bas van Leeuwen en Ezra Duister / vcl.ijsbaanpad@gmail.com /  06-30504777 

Toernooicommissie
Alex van Eenennaam (contactpersoon) mail voor toernooi: toernooi.ijsbaanpad@live.nl
Kim Stolwijk

Feestcommissie
Anouk Stolwijk
Cleo Wevers
Kim Stolwijk
De feestcommissie is nog op zoek naar een uitvoerende kracht die met name gedurende het voorjaars/zomer seizoen als aanspreekpunt voor leden en bestuur fungeert. Interesse? Mail naar bestuur@ijsbaanpad.nl

Leden/lounge commissie
De Feestcommissie is nog op zoek naar enthousiastelingen die het leuk lijken om samen met de nieuw op te zettn leden/loungecommissie als aanspreekpunt voor nieuwe TC IJsbaanpad leden te fungeren. Interesse? mail naar bestuur@ijsbaanpad.nl

Tennis commissie
Bij de tenniscommissie kan je bij individuele contactpersonen terecht voor alle tennis gerelateerde vragen. De tenniscommissie bestaat uit leden die al een duidelijke specifieke tennisgerelateerde functie hebben binnen de club. Heb je ideeen of vragen op tennis gebied, dan kan jij bij 1 van deze personen terecht.
Erik van der Leck (Rackettrek)
Bas van Leeuwen (Verenigings Competitie Leider)
Alex van Eenennaam (Open Clubkampioenschappen)
Milan Karel & Femke groenendijk (Baancommissaris)
Henriette van Eeghen en Lies Greve (Communicatie)
Rene Jaspers (Jeugdcommissie)
De Tenniscommissie is op zoek naar een sparringspartner/ tennisleraar op het gebied van tennislessen aan onze leden, tennisuitstapjes en dergelijke. Interesse? Mail naar bestuurijsbaanpad@live.nl

Jeugd commissie

Rene Jaspers, Laura Goote en Janne. Interesse? Mail naar bestuurijsbaanpad@live.nl

Baan commissaris 

Femke Groenendijk & Milan Karel / baancommissaris@gmail.com

Wij zijn Milan en Femke en vanaf heden nemen wij gezamenlijk de rol van baancommissaris op ons. Wij zijn beiden nu zo'n twee jaar lid bij IJsbaanpad en zijn vaak op de baan te vinden (met wisselend resultaat). Nu wordt het tijd voor wat meer verantwoordelijkheid. Mocht er dus sprake zijn van te weinig gravel, een loszittende stoeptegel of begeeft het net het, mail ons dan! En goede ideeën zijn uiteraard ook welkom!

----------------------------------------------------------------------------------

Webmaster

Sap Ghosh / webmaster@ijsbaanpad.nl

Commissie Open Toernooi Algemene IJsbaanpad

Voorzitter Marianne Kleijer
Wedstrijdleider Frits Dekker
Penningmeester Wilma Hoendermis
Sponsorcommissie Fleur Oldeheuvelt
Communicatie Barbara Vehmeyer
Activiteiten Ezra Duister
Clinics Fulco van ’t Hag
Techniek Erich Steinbüchel

 

Rackettrek Team
Steven Pots, Lisa Rooijakkers, Erik Swaving Dijkstra en Joseph vd Heuvel

In onze online ledenlijst kun je, als je bent ingelogd, contact gegevens van andere leden vinden.

Realisatie: verenigingenweb