top of page
contactgegevens

Contact

Heb je een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar één van de onderstaande mailadressen:

competitiecommissie@ijsbaanpad.nl
jeugdcommissie@ijsbaanpad.nl
barcommissie@ijsbaanpad.nl
toernooicommissie@ijsbaanpad.nl
ledenadministratie@ijsbaanpad.nl

bestuur@ijsbaanpad.nl

Contact
gegevens

ADRES PARK

Tennispark IJsbaanpad
IJsbaanpad 45
1076 CV Amsterdam

 FACTUURADRES
T.C. IJsbaanpad
t.a.v Jaysen Hubert
IJsbaanpad 45

1076 CV Amsterdam

 • Hoe kan ik tennisles volgen?
  Alleen leden van T.C. IJsbaanpad kunnen bij ons tennisles volgen. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan eerst in via het inschrijfformulier. Voor jeugdleden en leden met een daluren-lidmaatschap (08:30 tot 17:00) hebben we altijd plek. Voor leden met een compleet-lidmaatschap hebben we vaak een (korte) wachtlijst. Helaas hebben we geen zicht op de wachttijd, hierover kan dan ook niet gecorrespondeerd worden. Mocht er op het moment even geen wachtlijst zijn, dan ben je na het invullen van je formulier direct ingeschreven. Sta je na inschrijving op de wachtlijst, dan nemen we eerst contact op voordat we je inschrijving definitief maken. Ben je al wel lid van T.C. IJsbaanpad? Schrijf je dan via het aanmeldingsformulier in voor tennisles. Tennis Op Maat verzorgt alle lessen op onze club. Vragen over de training kun je mailen naar info@tennisopmaat.nl. Of kijk op tennisopmaat.nl voor meer informatie.
 • Waar kan ik meer informatie vinden over de tennistraining?
  Tennis Op Maat verzorgt de lessen op onze club. Lessen zijn er voor alle leeftijden en van de beginnende tennisser tot de ver gevorderde wedstrijdspeler. Kijk op tennisopmaat.nl voor meer informatie of mail je vraag naar info@tennisopmaat.nl.
 • Hoe kom ik aan een tennispas?
  Sinds 2021 is de KNLTB overgegaan op een digitale ledenpas. Je krijgt dus geen fysieke pas meer als lid. Je vindt je lidmaatschapsnummer op https://mijnknltb.toernooi.nl/. Hier vindt je ook je speelsterkte en informatie over je gespeelde of toekomstige wedstrijden.
 • Is mijn inschrijving gelukt?
  Heb je jezelf per mail opgegeven en een bevestiging ontvangen? Dan is je inschrijving gelukt. Ontvang je 24 uur na je aanmelding nog geen mail, contact ons dan via het contactformulier.
 • Hoe huur ik een baan?
  Als lid van T.C. IJsbaanpad kan je via de KNLTB app een baan reserveren. Download de app en volg de instructie. Ben je geen lid? Dan kan je helaas geen baan huren.
 • Kan ik ook een baan huren als ik niet lid ben?
  Helaas kun je bij ons geen baan huren als je geen lid bent. Wel kun je als lid drie keer per jaar een introducee meenemen.
 • Waar kan ik parkeren?
  Achter het tennispark is parkeergelegenheid gereserveerd. Haal voor €2,50 een inrijmunt aan de bar van het Witte Huis of open de slagboom met de Parkmobile app.
 • Hoe zit het met de jaarlijkse (bar)diensten?
  Alle leden van onze club, tussen de 18 en 75 jaar, worden verwacht jaarlijks een bijdrage te leveren aan de club door een (bar)dienst te vervullen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we allemaal kunnen genieten van het tennis en de gezelligheid op het park. Hieronder lees je meer over ons 'punten systeem', de soorten diensten die je kunt vervullen, en wat als je géén (bar)dienst wilt of kunt doen. Punten verdienen Jaarlijks kun je 12 punten verdienen door iets voor de club te doen. Dit kan zijn: één bardienst draaien (12 punten) één klus op het park doen (12 punten) een adviserende rol aannemen voor een commissie of het bestuur (12 punten). De meeste leden zullen een bardienst draaien. (Bar)diensten De bardiensten worden twee keer paar jaar ingepland: voor het voorjaar en voor het najaar. Een bardienst doe je met z'n tweeën. Voorafgaand, gedurende een periode van 2 weken, heb je telkens de kans om zelf een datum te kiezen waarop je de bardienst wilt doen en met wie. Na die twee weken, wordt je automatisch ingepland door onze bardienstplanner. Als je liever een klus op het park wilt doet of een adviserende rol wilt aannemen, kun je contact opnemen met de dienstplanner: barcommissie@ijsbaanpad.nl, deze diensten zijn niet altijd beschikbaar. Hoe plan ik mijn bardienst in? 1. Open de KNLTB ClubApp op je smartphone of ga naar https://www.knltb.club/clubapp/ 2. Kies in de onderbalk > Club 3. Kies in de bovenbalk > Diensten 4. Kies een beschikbare dag 5. Kies een beschikbare tijdvak 6. Klik op > Inschrijven Wat als ik verhinderd ben? Ben je ingepland voor een bardienst en kun je toch niet? Dan ben je zelf verantwoordelijk je dienst te ruilen of een vervanger te regelen. Deze wijziging geef je vervolgens door aan barcommissie@ijsbaanpad.nl die het zal aanpassen in het rooster. Als je niet komt opdagen en je hebt géén vervanger geregeld, rekenen wij een vergoeding van €65,- . Deze wordt met een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Jaarlijkse dienst afkopen Wil je geen dienst vervullen? Dat vinden wij jammer! Maar, dan kun je deze jaarlijks afkopen voor €50,-. Dit wordt met een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Stuur hiervoor een bericht aan de barcommissie@ijsbaanpad.nl. Mocht je een goede (medische) reden hebben waarom je géén jaarlijkse (bar)dienst kunt vervullen, dan horen wij dat graag via barcommissie@ijsbaanpad.nl. Wat als ? Als je gedurende het jaar niet je 12 punten behaalt, en de afkoopsom niet betaalt, mag je het jaar daarop geen lid meer zijn van T.C. IJsbaanpad. Dat klinkt streng, maar een goed draaiende, levendige club kan alleen bestaan als iedereen een steentje bijdraagt.
 • Wat moet ik doen tijdens mijn bardienst?
  De barcommissie heeft een overzichtelijke handleiding gemaakt om je opweg te helpen tijdens je bardienst. Het is handig als je de handleiding alvast kort doorneemt voor je dienst begint. Hieronder vindt je de handleiding digitaal: In de lounge ligt ook een map waarin deze handleiding is opgenomen. Succes en veel plezier tijdens je dienst!
 • Hoe kan ik me inschrijven voor een toernooi?
  Je kunt je inschrijven voor een toernooi, op de club of elders in het land, op https://mijnknltb.toernooi.nl/tournaments. Op het moment van inschrijven betaal je een bedrag tussen de 10-30 euro, afhankelijk van het aantal categorieën (heren enkel, dames dubbel, mix,dubbel, etc) waarvoor je inschrijft.
Vragen

Veelgestelde vragen

kaart
Anchor 1
bottom of page