Contact

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in of gebruik de chatfunctie. We reageren binnen 3 werkdagen. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Contact
gegevens

ADRES PARK

Tennispark IJsbaanpad
IJsbaanpad 45
1076 CV Amsterdam

 FACTUURADRES
T.C. IJsbaanpad
t.a.v Bas van Marion
IJsbaanpad 45

1076 CV Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe lang sta ik op de wachtlijst?


Vanwege de enorme toestroom van nieuwe leden hebben we een wachtlijst. De wachtlijst bedraagt minimaal 1 jaar, mogelijk langer. Aangezien het onduidelijk is hoeveel mensen overblijven na deze toestroom kunnen we voorlopig niet corresponderen over actuele wachttijden. Zodra we plek hebben nemen we contact met je op. Voor kinderen en voor een daluurlidmaatschap is er geen wachtlijst.
Hoe kan ik tennisles volgen?


Ben je lid van T.C. IJsbaanpad? Vul dan het aanmeldingsformulier voor tennisles in. Ben je geen lid? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze wachtlijst. Zodra we plek hebben, nemen we contact met je op. Helaas hebben we geen zicht op de wachttijd, hierover kan dan ook niet gecorrespondeerd worden. Reken minimaal op een jaar. Voor kinderen en voor een daluurlidmaatschap is geen wachtlijst.
Hoe kom ik aan een tennispas?


Na inschrijving ontvangen leden in maart een tennispas. Deze pas kan je ophalen in het clubhuis. In de groepsapp wordt de exacte datum bekend gemaakt. Wil je toegevoegd worden aan deze groepsapp? Mail de ledenadministratie ledenadministratie@ijsbaanpad.nl
Is mijn inschrijving gelukt?


Heb je jezelf per mail opgegeven en een bevestiging ontvangen? Dan is je inschrijving gelukt. Ontvang je 24 uur na je aanmelding nog geen mail, contact ons dan via het contactformulier.
Hoe huur ik een baan?


Als lid van T.C. IJsbaanpad kan je via de KNLTB app een baan reserveren. Download de app en volg de instructie. Ben je geen lid? Koop dan een ticket in het clubhuis.
Kan ik ook een baan huren als ik niet lid ben?


Helaas kun je bij ons geen baan huren als je geen lid bent. Wel kun je als lid drie keer per jaar een introducee meenemen.
Waar kan ik parkeren?


Achter het tennispark is parkeergelegenheid gereserveerd. Haal voor €2,50 een inrijmunt aan de bar van het Witte Huis of open de slagboom met de Parkmobile app.

 

Ik heb een vraag

Bedankt voor je bericht!

We antwoorden binnen drie werkdagen.