top of page

T.C. IJsbaanpad

In het sportgebied achter Het Olympisch Stadion ligt T.C. IJsbaanpad. We danken onze naam aan een ver schaatsverleden. Vroeger bevond zich hier de Amsterdamsche IJsclub. De weg naar deze schaatsbaan kreeg in 1949 de straatnaam IJsbaanpad. Een passende  vernoeming voor onze tennisclub, want ook hartje winter staan wij buiten op de baan.

Over IJsbaanpad

Klein én fijn!

T.C. IJsbaanpad is een bruisende club met 700 leden en staat bekend om zijn ons-kent-ons-sfeer. Door de vele activiteiten, feesten en toernooien vinden nieuwe leden snel hun plek op de club.

All weather banen

​Bij ons tennis je het hele jaar buiten op de clay-tech banen, vergelijkbaar met gravel en geschikt voor elk weertype. Bij regen kan je gewoon doorspelen.

​Banen 6 t/m 10 en 12 horen bij T.C. IJsbaanpad, de andere banen zijn van onze buurclub A.L.T.C. De Algemene.

Club Appgroep

In onze groepsapp houden leden elkaar op de hoogte. Zijn de banen bespeelbaar? Kan iemand invallen bij een training of competitiedag? Kortom: handig!

Bestuur

Ons driekoppige bestuur investeert veel tijd en liefde in de club, met als speerpunt: leden zo veel mogelijk van de sport te laten genieten op onze mooie club. Mocht je ze een vraag willen stellen, dan kun je mailen of gebruik de chat (rechtsonder). Ze reageren binnen drie werkdagen.

bas van marion.jpg

Bas van Marion

Penningmeester /voorzitter jeugdcommissie

Omdat mijn kinderen bij T.C. IJsbaanpad lid konden worden, ben ik als "herintreder" met hen meegegaan. Ik  merkte dat het materiaal - in positieve zin - veranderd was ten opzichte van vroeger. De houten rackets zijn verworden tot metalen slagijzers en de witte ballen zijn inmiddels gekleurde ballen (bij de jeugd). Natuurlijk ben ik het niet met alle KNLTB-wijzigingen eens - e.g. afschaffing "deuce", vervanging van de derde set door een super tie-break, etc - want een goede marathonpartij hoort erbij.

bastiaan.jpg

Bastiaan van Hoorn

Duo voorzitter

Als kind stond ik uren per week op de tennisbaan bij mijn oude club T.C. de Mattenkloppers in Waalwijk. Daar leerde ik als kind hoe je een tennispot naar je hand kon zetten, maar ook hoe je een goede verliezer kon zijn. Gemoedelijkheid, plezier, maar ook fanatisme, zijn mijn kernwaarden wanneer ik op de baan sta. Dat is ook het speerpunt van T.C. IJsbaanpad: een club voor elke speler. We zien er naar uit je te verwelkomen in ons midden!

Lisa 2_edited_edited.jpg

Lisa Rooijakkers

Duo voorzitter

Toen ik in Amsterdam ging wonen, en het tennissen weer oppakte, voelde ik me bij T.C. IJsbaanpad meteen welkom. Een club waar iedere tennisser welkom is, en waar vooral veel gezelligheid is door betrokkenheid van leden. Dat straalt ook door in de hele club: voor de leden, door de leden. Wij gaan er als bestuur dan ook om er één groot tennisfeest van te maken. Dus hopelijk tot snel!

Commissies

Zonder commissies geen club. Samen leiden ze alles in goede banen en houden ze onze club levendig. Wil jij je ook inzetten? Bekijk alle commissies en geef je op.

Bestuur
Bastiaan en Lisa
Lisa
Horeca

Clubhuis IJsbaanpad

Sinds 2020 hebben we een prachtig clubhuis met een prijsvriendelijke kaart. Leden draaien bardiensten, zodat we de prijzen scherp kunnen houden. In samenwerking met het Witte Huis serveren we hapjes en drankjes op het terras.

 

Openingstijden

Ma t/m vrij 17:00 - 01.00 uur

Weekend 10.00 - 18.00 uur 

(Bar)diensten clubhuis

Alle leden dienen één keer per jaar een (bar)dienst te draaien op een avond of in het weekend:

  • één bardienst draaien (12 punten)

  • één klus op het park doen (12 punten)

  • een adviserende rol aannemen voor een commissie of het bestuur (12 punten)

Het Witte Huis

In het Witte Huis vind je kleedkamers, toiletten en de kantine met een uitgebreide kaart. Hiernaast biedt het Witte Huis ook zaalverhuur en catering aan. Organiseer je een evenement? Bekijk hun website voor de mogelijkheden.

 

Openingstijden

Ma t/m vrij 17:00 - 01.00 uur

Weekend 10.00 - 18.00 uur 

 

Klusjes of advies

Zie hieronder wat we voor klusjes in de aanbieding hebben, of op welk vlak je advies kunt verlenen. Alles telt voor 12 punten. 

Stuur een mail naar barcommissie@ijsbaanpad.nl 

als je kunt helpen. 

Horeca

Kom gezellig lunchen, dineren, snacken en borrelen op ons zonnige terras met uitzicht op de tennisbanen.

Baan reserveren

Reserveer een baan via de KNLTB ClubApp. Selecteer de gewenste baan en tijd, nodig een lid of introducé uit, bevestig je reservering en spelen maar. Heb je vragen over de app? Kijk hier.

 

Geen lid

Helaas kunnen niet-leden geen baan bij ons huren. Leden kunnen wel 3x per jaar een introducé meenemen.

 

Bedrijfsuitje

Mail ons voor de mogelijkheden.

Baan huren.png
Apple-store.png
Google-play.png
Baan reserveren
bottom of page