top of page

Bardiensten

Alle leden van onze club, tussen de 18 en 75 jaar, worden verwacht jaarlijks een bijdrage te leveren aan de club door een (bar)dienst te vervullen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we allemaal kunnen genieten van het tennis en de gezelligheid op het park.


Leden die na maart 2022 géén bardienst hebben gedraaid, kunnen zich inschrijven met een tennismaatje voor een bardienst vanaf maart tm augustus 2023, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Schrijf je, je niet in en heb je nog géén bardienst gedraaid na maart 2022, dan plannen wij je in met een ander lid.


Hieronder lees je meer over hoe je, jezelf inplant voor een dienst, het 'punten systeem', de soorten diensten die je kunt vervullen, en wat als je géén (bar)dienst wilt of kunt doen. Onderaan de pagina vind je de handleiding voor de bardienst.


Punten verdienen

Jaarlijks kun je 12 punten verdienen door iets voor de club te doen. Dit kan zijn:

  • één bardienst draaien (12 punten)

  • één klus op het park doen (12 punten)

  • een adviserende rol aannemen voor een commissie of het bestuur (12 punten).

De meeste leden zullen een bardienst draaien.


(Bar)diensten

De bardiensten worden twee keer paar jaar ingepland: voor het voorjaar en voor het najaar. Een bardienst doe je met z'n tweeën. Voorafgaand, gedurende een periode van 2 weken, heb je telkens de kans om zelf een datum te kiezen waarop je de bardienst wilt doen en met wie. Na die twee weken, wordt je automatisch ingepland door onze bardienstplanner.

Als je liever een klus op het park wilt doet of een adviserende rol wilt aannemen, kun je contact opnemen met de dienstplanner: barcommissie@ijsbaanpad.nl, deze diensten zijn niet altijd beschikbaar.


Hoe plan ik mijn bardienst in?

1. Open de KNLTB ClubApp op je smartphone of ga naar https://www.knltb.club/clubapp/ 2. Kies in de onderbalk > Club 3. Kies in de bovenbalk > Diensten 4. Kies een beschikbare dag 5. Kies een beschikbare tijdvak 6. Klik op > Inschrijven


Wat als ik verhinderd ben?

Ben je ingepland voor een bardienst en kun je toch niet? Dan ben je zelf verantwoordelijk je dienst te ruilen of een vervanger te regelen. Deze wijziging geef je vervolgens door aan barcommissie@ijsbaanpad.nl die het zal aanpassen in het rooster. Als je niet komt opdagen en je hebt géén vervanger geregeld, rekenen wij een vergoeding van €65,- . Deze wordt met een automatische incasso van je rekening afgeschreven.


Jaarlijkse dienst afkopen

Wil je geen dienst vervullen? Dat vinden wij jammer! Maar, dan kun je deze jaarlijks afkopen voor €50,-. Dit wordt met een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Stuur hiervoor een bericht aan de barcommissie@ijsbaanpad.nl.

Mocht je een goede (medische) reden hebben waarom je géén jaarlijkse (bar)dienst kunt vervullen, dan horen wij dat graag via barcommissie@ijsbaanpad.nl.


Wat als ?

Als je gedurende het jaar niet je 12 punten behaalt, en de afkoopsom niet betaalt, mag je het jaar daarop geen lid meer zijn van T.C. IJsbaanpad. Dat klinkt streng, maar een goed draaiende, levendige club kan alleen bestaan als iedereen een steentje bijdraagt.


Hoe werkt zo'n bardienst?

De barcommissie heeft een overzichtelijke handleiding gemaakt om je opweg te helpen tijdens je bardienst.

Comentarios


bottom of page