Vrijwilligers gezocht!


TC IJsbaanpad is een club die draait op vrijwilligers, onze slogan is niet voor niets 'voor de leden, door de leden'. Daarom zijn we ook altijd op zoek naar mensen die zich extra willen inzetten voor de club, en willen bijdragen aan het ware clubgevoel. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar leden voor de barcommissie en de communicatiecommissie.


Barcommissie

TC IJsbaanpad heeft samen met TC de Algemene een eigen bar, die gerund wordt door eigen leden. Dit betekent dat er een actieve en gezellige barcommissie is, die op zoek is naar een penningmeester en een dienstenplanner.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de bar. Je krijgt hierbij hulp van een accountant om alle juridische financiën te regelen.

Als dienstenplanner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de bardiensten voor TC IJsbaanpad. Daarnaast maak je deel uit van een gezellige commissie, bestaande uit leden van TC IJsbaanpad en TC de Algemene.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken en de bar het middelpunt van de club te maken met de barcommissie? Of twijfel je en heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via de chat, wij nemen meteen contact met je op!


Communicatiecommissie

Als (lid van de) communicatiecommissie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de (maandelijkse) nieuwsbrieven, die naar al onze leden gestuurd wordt. Lijkt het je leuk om op een creatieve manier aan de slag te gaan voor de club en hét communicatiemedium naar de leden te zijn? Stuur een berichtje via de chat, wij nemen dan meteen contact met je op.